Υπηρεσίες


Η συνοχή της ομάδας μας, η επιστημονική μας κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία, μας επιτρέπουν να μελετήσουμε , να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδος κτιρίου, ανεξάρτητα από το ύφος και την πολυπλοκότητά του!

1. Γενικές Κατασκευές

Καθόλα τα προηγούμενα χρόνια στην επιχείρηση, έχουμε συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία τόσο στη διαχείριση και την ολοκλήρωση κάθε είδους κατασκευής, καθώς και στην επιλογή των σωστών προμηθευτών και συνεργατών-εργολάβων-συνεργείων. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να συντονιστεί ένα έργο ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί, με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Έτσι έως σήμερα έχουμε ήδη ασχοληθεί με πολλές κατασκευές μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει την ικανότητα να ελαχιστοποιούμε τις επιπλέον δαπάνες, ολοκληρώνοντας το στάδιο του κάθε έργου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και παραδίδοντας έργα με πρωτότυπες λύσεις μηχανικής με βάση πάντα το όραμα του πελάτη και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

2. Κατασκευές Ιδιωτικών Έργων

Η κατασκευαστική εταιρία Almatec με την αποδεδειγμένη υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και λειτουργικότητα των κατοικιών και κτιρίων που κατασκευάζει, σας προσφέρει σε προσιτή τιμή την ευκαιρία να αποκτήσετε τη «στέγη» που έχετε ονειρευτεί. Ειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή και την πώληση διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, συγκροτημάτων κατοικιών και μονοκατοικιών, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ιδιωτικού έργου.

3. Γενικές Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Η εταιρία μας επίσης με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείτε στις κατασκευές αναλαμβάνει με απόλυτη αποτελεσματικότητα την ολική ανακαίνιση-ανακατασκευή και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Οι ανακαινίσεις στο χώρο της οικοδομής είναι πολυδιάστατες και μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών. Μια ανακαίνιση μπορεί να αφορά τόσο ιδιώτες (για την κατοικία τους) όσο και επαγγελματίες (για το κατάστημα ή το γραφείο τους).

4. Μελέτη & Κατασκευή

Η επιστημονική ομάδα της Almatec Κατασκευαστικής και των συνεργατών της, συντάσσει μελέτες απλών και σύνθετων οικοδομικών έργων, και απαρτίζεται από αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους μηχανικούς, και διακοσμητές, καλύπτοντας έτσι κάθε μελετητική και κατασκευαστική απαίτηση των σύγχρονων έργων καθ’ όλη τη διάρκεια από την φάση του σχεδιασμού και της κατασκευής, έως την ολοκλήρωσή τους.

5. Επίβλεψη & Κατασκευή

Η οργάνωση των εργοταξίων μας με τους κατάλληλους μηχανικούς και εργοδηγούς, βοηθά στην άμεση αντιμετώπιση και λύση οποιουδήποτε προβλήματος κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Με την πολυετή εμπειρία μας στις κατασκευές δημιουργούμε χώρους υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Επιβλέπουμε την κατασκευή έργου, με συνεχή παρουσία των στελεχών μας στα εργοτάξια, διασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα, την ομαλή εξέλιξη του έργου, την σωστή εφαρμογή και τοποθέτηση των υλικών της κατασκευής με σεβασμό πάντοτε προς το περιβάλλον. Φροντίζουμε την ασφάλεια του έργου και των εργαζομένων τηρώντας τους κανόνες της κατασκευής και τη νομοθεσία. Εφαρμόζουμε την κατασκευαστική μας εμπειρία και δημιουργούμε άψογες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας.

6. Βιοκλιματικά Κτίρια

Η Almatec κατασκευαστική πρωτοπορεί στον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών ) ο οποίος επιδιώκει την εξασφάλιση συνθηκών θερμικής και οπτικής άνεσης με τη όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένη χρήση παθητικών συστημάτων ψύξης & θέρμανσης. Για το σκοπό αυτό αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια και άλλες ανανεώσιμες πηγές, το τοπικό κλίμα, καθώς και τις ιδιότητες των υλικών δόμησης και των αρχιτεκτονικών στοιχείων. Η βιοκλιματική είναι κλάδος της αρχιτεκτονικής που λαμβάνει υπ' όψη τις επιταγές της οικολογίας και της βιωσιμότητας αποσκοπώντας στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της εταιρίας μας κατά την κατασκευή των έργων μας.